Bedrijven

Een escape room spelen als bedrijfsuitje? Van harte welkom! Onze capaciteit is een van de grootste in Nederland. Per speelronde kunnen we 37 mensen laten spelen, verdeeld over onze 6 rooms.

Daarnaast beschikken we over een mooie bar met warme & koude dranken, wijn en pils, en genoeg ruimte om lekker te zitten. Bij mooi weer zetten we het terras buiten op en kunt u daar naborrelen. Eten kan gecatered worden. Hiervoor hebben we goede contacten met lokale foodtrucks die op ons eigen terrein kunnen komen staan.

Verder bieden we meer spellen aan onder de noemer Groetjes uit Maastricht: graffiti workshops, archery tag, real-life Waar is Wally, LEGO Challenge.. neem een kijkje op www.groetjesuitmaastricht.nl.

Onze nieuwste aanwinst zijn 3 mooie Virtual Reality rooms waar je samen met begeleiding van ons de wereld van VR leert kennen door middel van gave spellen en simulaties. Geschikt voor alle leeftijden, je hoeft geen gamer te zijn om het te doen. Kijk op www.vr-maastricht.nl.

Roulatieprogramma’s zijn mogelijk, met groepen verdeeld over de verschillende spellen.

Blue Truck 11naborrelenklein

 

 

 

 

 

 

Teambuilding + Vergaderen

We beschikken over een aparte ingerichte vergaderruimte / ontvangstruimte van +/- 70 m2, met 50 zitplaatsen (of 100 staanplaatsen). Deze kunt u huren als u graag wilt komen vergaderen of borrelen. Combineer het met een van onze groepsactiviteiten en catering en uw bedrijfsuitje is compleet! Zie www.escapeyourmeeting.com.

Evalueer je avontuur in de room met een team coach

We hebben gemerkt dat als mensen uit onze rooms komen er nog uren kan worden nagepraat over de perikelen van de kamers. Wie heeft wat gedaan, hoe zat het allemaal in elkaar, wie dacht na, wie pakte door etc. Stel je even voor dat je met je collega’s wordt opgesloten in een kamer en dat je moet samenwerken om resultaat te krijgen. Elk van je collega’s heeft zijn eigen persoonlijkheid. De ene is perfectionistisch, de andere autistisch, weer de andere chaotisch. Zet deze persoonlijkheden bij elkaar, gooi er wat spanning en tijdsdruk bij en je boiler room is compleet. Wat zich allemaal afspeelt in de kamer bespreek je naderhand met een bedrijfspsycholoog. De psycholoog kijkt via de camera mee terwijl jullie aan het spelen zijn, en aan de hand van de beelden gaat hij met jullie evalueren. Hoe weten jullie elkaars sterke punten te gebruiken en vormen jullie samen een goed team. Een perfecte team activiteit, maar bovenal geeft het ook vooral veel plezier! Succes gegarandeerd.

Voor zowel de sollicitatie tool als de coaching kunnen we met een op maat gemaakt aanbod komen. Contacteer ons voor een mooi voorstel.