Bedrijven

Een escape room spelen als bedrijfsuitje? Van harte welkom! Onze capaciteit is een van de grootste in Nederland. Per speelronde kunnen we 37 mensen laten spelen, verdeeld over onze 6 rooms.
Onder de noemer Groetjes Uit bieden wij meerdere activiteiten aan, waaronder Graffiti workshops, Archery tag, real-life Waar is Wally, LEGO Challenge..
Neem een kijkje op www.groetjesuit.nl voor een uitbreiding van de planning en evenementen op maat.

Daarnaast beschikken we over een mooie bar met warme & koude dranken, wijn en pils, en genoeg ruimte om lekker te zitten. Bij mooi weer zetten we het terras buiten op en kunt u daar naborrelen. Eten kan gecatered worden. Hiervoor hebben we goede contacten met lokale foodtrucks die op ons eigen terrein kunnen komen staan.

Onze nieuwste aanwinst is The Brickroom. Een room zoals bij Lego Masters, helemaal vol met steentjes en accessoires. Onze Brickmaster heeft verschillende Lego challenges voor je klaar staan die je alleen, of als team moet proberen te voltooien binnen de tijd. De challenges zijn op maat gemaakt voor volwassenen en spelen in op teamwork, overleg, communicatie en vindingrijkheid. Je hoeft geen die hard fan van Lego te zijn om je hier staande te houden, de charme van Lego is dat iedereen ermee overweg kan op zijn eigen manier. Kijk op www.thebrickroom.nl.

Roulatieprogramma’s zijn mogelijk, met groepen verdeeld over de verschillende spellen.

Blue Truck 11naborrelenklein